Ryanair stevner SAS og dansk fagforening

Ryanair har stevnet SAS og Ekspeditionsarbejdernes Klub, som er fagforeningen for de ansatte i SGH Ground Handling, etter «episoden» med selskapets første ruteflyvning på København-Kastrup.

Ryanair første flyvninger til København møtte en rekke forhindringer - deriblant : Saktegående bagasjeutlevering , fremmøtte personer  som hindret at flyet ikke kunne fylle drivstoff. Detteførte til en forsinkelse på over tre timer, noe selskapet mener kostet dem 135.000 danske kroner  (arkivbilde: ©otoerres)

Ryanair første flyvninger til København møtte en rekke forhindringer – deriblant : Saktegående bagasjeutlevering , fremmøtte personer som hindret at flyet ikke kunne fylle drivstoff. Dette førte til en forsinkelse på over tre timer, noe selskapet mener kostet dem 135.000 danske kroner (arkivbilde: ©otoerres)

Det irske lavprisselskapet mener at det hovedsakelig var ansatte fra SGH som sto i veien for selskapets første på den danske hovedflyplassen.

SAS er stevnet fordi flyselskapet – etter Ryanairs mening,  ikke sørget for at dets medarbeidere ikke sto i veien for flyet, skriver check-in.dk.

Partene møtes i «Fogderetten»  (byretten) i København  i dag – tirsdag 24. mars.

Ryanair har etter «episoden» på Kastrup også stevnet en rekke fagforeninger og fagforbund inn for Arbejdsretten i København.

Tidligere saker:

2 kommentarer om “Ryanair stevner SAS og dansk fagforening

  1. Tilbaketråkk: Danske fagforeninger skal markere utenfor Arbejdsretten i København | flytid.me

  2. Tilbaketråkk: København: Ryanairsak utsatt til 9. april | flytid.me

Legg igjen en kommentar