Bestiller sommerferien i påsken

Til tross for at kapasiteten til Sardinia er omtrent doblet sammenliknet med fjoråret, er seks av ti reiser til den populære italienske øya allerede booket i juli. For familier som ønsker ekstra komfort med Blue Village, haster det nå med å bestille – ni av ti reiser er nemlig allerede fulltegnet.

Fra Rhodos (Star Tour)

Fra Rhodos (Star Tour)

Middelhavet mest populært

Destinasjoner som allerede begynner å fylles opp er Kos, Sardinia, Mallorca, Kreta og Samos. Nordmenn som vil sikre seg plass her bør ikke sitte på gjerdet og vente med å bestille.

-Trenden de siste årene har utviklet seg til at vi venter lengre med å bestille sommerferien. Men det er også rift om de mest populære destinasjonene og hotellene, så man bør ikke vente for lenge dersom man vil sikre seg sitt førstvalg, sier trendanalytiker Cathrine Mile i Star Tour.

Regionale topplister

Star Tour kan se en tendens til regionale forskjeller i Norge. For mens trøndere helst vil til Mallorca, lengter bergenserne og rogalendingene etter sol og sommer på Kreta. Oslofolk foretrekker Sardinia. Fire av ti reiser i fellesferien er allerede solgt, og de mest populære hotellene er allerede fullbooket.

Oslo
1.Sardinia
2.Kypros
3.Samos
4.Kos
Torp
1.Rhodos
2.Mallorca
3.Tyrkia
Stavanger
1.Kreta
2.Samos
3.Rhodos
Bergen
1.Kreta
2.Rhodos
3.Mallorca
Trondheim
1.Kreta
2.Samos
3.Rhodos

– Det er fortsatt en del plasser igjen i fellesferien, men vi forventer at bookingtallene vil skyte i været denne påsken. Dersom man vil sikre seg hotellet eller destinasjonen man ønsker seg, bør man ikke vente for lenge, sier Mile.

Elafonissi påKreta (Star Tour)

Elafonissi påKreta (Star Tour)

 

Legg igjen en kommentar