Tag charterflyet ud og ruteflyet hjem, og bestem selv længden på ferien

Vi danskere elsker charter, men vi er også vilde med fleksibilitet og gode priser. I et moderne liv vil vi nemlig selv bestemme, hvornår, hvortil, og hvor længe vi rejser. Derfor lancerer Apollo nu den fleksible charterferie. Med mulighed for at rejse ud med charterfly og hjem med rutefly – eller omvendt – og i netop det antal dage, der passer bedst til kalender, temperament og pengepung.

(montage: apollorejser.dk)

(montage: apollorejser.dk)

Der er dømt meget mere fleksible og potentielt også billigere charterrejser, når Apollo lancerer muligheden for at kombinere charterfly og rutefly i én og samme booking.

Mens man tidligere har været bundet af et fastsat antal dage, typisk 7 eller 14 dage, i forbindelse med en pakkerejse, så åbner Apollo således nu op for, at man kan bestille en charterferie med fleksibel rejselængde og med en kombination af flyafgange, der passer ind i kalenderen.

– Der flyver alligevel fly flere gange om ugen til langt de fleste destinationer. Men tidligere har man været bundet af en bestemt afrejsedag og en bestemt rejselængde. Det gør vi nu op med,” forklarer Glenn Bisgaard, kommunikationschef for Apollo og fortsætter:

– Med vores helt nye bookingsystem giver vi kunden den frihed og fleksibilitet, som gør det muligt at skræddersy enhver form for ferie. Det er nemt, og det kan tilpasses helt til den enkeltes behov. Man kan næsten sige, at det manglede da bare. Det er det produkt, som utroligt mange har efterspurgt i årevis, og vi i branchen har måske været for længe om at tilpasse os det, som kunderne rent faktisk vil have.”

Apollos nye fleksible charterferier er netop blevet lanceret på Apollorejser.dk.

Legg igjen en kommentar