Nu öppnar Sveriges nya sportiga konferenshotell

200 rum och 20 mötesrumev tillgängliga i Östersund på tisdagen  da  Quality Hotel & Resort Frösö Park öppnades. Frösöns gamla militäranläggning förvandlas därmed till en mötesplats som rymmer ett sportigt konferenshotell med fjällen som fond.

Områdesbild Frösö Park, Östersund, Jämtland (frosoparkhotel.se)

Områdesbild Frösö Park, Östersund, Jämtland (frosoparkhotel.se)

– Att få möjlighet att öppna detta unika hotell på en av Sveriges vackraste platser är spännande. Nu blir de fantastiska omgivningarna också tillgängliga för sport och träning. Vi vill att hela Frösö Park ska vara en dynamisk och aktiv mötesplats och det här är startpunkten på äventyret, säger Björn Hemmingsson, vd Frösö Park Hotel AB.

På tisdagskvällen anländer de första betalande gästerna till det nya hotellet som framför allt har två utmärkande drag; inriktningen på sport och friskvård samt utsikten över Jämtlands fjällvärld.

– De stora fönstren gör hotellrummen ljusa med en otrolig vy och i sviterna får gästen ett panorama över fjällvärlden. Det kommer att locka våra gäster att motionera i omgivningarna, säger Björn Hemmingsson.

Det nya Quality Hotel & Resort Frösö Park kommer att utgöra det självklara navet i en anläggning med fokus på konferens, events, friskvård och sport. Den unika miljön på Frösö Park, som tidigare var otillgänglig för allmänheten på grund av militär verksamhet, tillgängliggörs och berikas av de nya verksamheterna.

Legg igjen en kommentar