Qatar Airways til Zanzibar

Qatar Airways starter den 1. juli direkteflyvninger til Zanzibar – selskapets tredje destinasjon i Tanzania. Fra før flyr selskapet til Dar es Salaam og Kilimanjaro. Zanzibar blir også flyselskapets 20. destinasjonen i Afrika.

Zanzibar blir Qatar Airways tredje destinasjon i Tanzania og nr. 20 i Afrika

Zanzibar blir Qatar Airways tredje destinasjon i Tanzania og nr. 20 i Afrika

Ruten kommer til å få fem ukentlige avganger gå via Kilimanjaro . Flytype blir Airbus A320 med 12 seter i Business Class og 132 seter i Economy Class.

Den mystiske krydderøya Zanzibar blir flyselskapets 20. destinasjon i Afrika og er en kjent paradisøy med hvite sandstrender, fantastisk natur og kultur. Zanzibar er et populært reisemål fra Skandinavia og Qatar Airways kan tilby smidige forbindelser via Doha til øya.

– Lanseringen av ruten til Zanzibar viser vår satsning på å forbinde ulike byer til vår hub i Doha og dermed tilby våre passasjerer et omfattende tilbud av globale destinasjoner. Som vår 20. gateway i Afrika kommer Zanzibar til å styrke vår posisjon som et av de største flyselskaper som flyr til Afrika, sier Akbar Al Baker, Group CEO for Qatar Airways.

Qatar Airways startet å fly til Dar es Salaam i 2007 og til Kilimanjaro i 2012.

– Jeg ønsker å takke regjerningen i Tanzania for støtten til vår nye rute til Zanzibar. Gjennom det globale nettverket til Qatar Airways blir det mulig for Tanzania å tiltrekke seg enda flere turister og forretningsreisende, legger Al Baker til.

Tidtabell Doha – Kilimanjaro – Zanzibar:

Mandager, onsdager, fredager, lørdager og søndager:

  • Avreise Doha: 08.50 – Ankomst Kilimanjaro: 14:20 – Avreise Kilimanjaro: 15.20 – Ankomst Zanzibar: 16.20
  • Avreise Zanzibar: 17.20 – Ankomst Doha: 22.35

Legg igjen en kommentar