Nå åpner Starbucks sin første butikk i Stavanger

I dag, 27. mai, klokken 12:00 åpner Starbucks på Domkirkeplassen dørene og inviterer gjester fra fjernt og nært velkommen til Stavangers nye levende møteplass.

Joannis Vendrig (Starbuck)

Joannis Vendrig (Starbuck)

– Denne dagen har jeg, hele teamet i Starbucks og veldig mange i Stavanger gledet oss til. Vi er en møteplass i lokalmiljøet, en del av den daglige rutinen og en tredje plass mellom hjem og arbeid. Vi håper Starbucks på Domkirkeplassen blir en levende møteplass for både lokalbefolkningen og Stavangers besøkere, sier Joannis Vendrig, administrerende direktør i Starbucks Norge og Sverige.

Over 3000 til åpningen

På Starbucks sin Facebookside har langt over 3000 meldt sin ankomst til den offisielle åpningen klokken 12.00.

– Det er helt fantastisk å se engasjementet i sosiale medier, og vi gleder oss utrolig mye til åpne butikken og bli kjent med våre gjester, sier butikksjef Pernille.

Den nye kaffebaren ledes av butikksjef Pernille Hartmann Nilsen, 30 år.

Pernille Hartmann Nilsen (Starbucks)

Pernille Hartmann Nilsen (Starbucks)

Pernille har nettopp avsluttet en 5 uker lang opplæring og ledertrening, i en av Starbucks mest populære butikker i London.

Unik design

Kaffebaren er designet av Starbucks’ eget europeiske designteam i Amsterdam, og bygget i nordisk stil, der naturlig treverk kombineres med inventar fra det tidligere banklokalet, sammen med det tradisjonelle Starbucks-designet. Lokalet er på ca 300 m2 og har 74 sitteplasser.

  • Åpningsdag: Onsdag 27. mai, klokken 12.00
  • Butikksjef: Pernille Hartmann Nilsen, 30 år
  • Åpningstider: Mandag – fredag: 7.00 – 21.00, Lørdag: 9.00 -21.00, Søndag: 9.00 – 20.00
  • Antall sitteplasser: 74
  • Antall ansatte: 19.
  • Størrelse: Ca 300 m2

Legg igjen en kommentar